Är Campus Nyköping rätt för dig?

Gör testet och få en kexchoklad som belöning.

Gör testet

Campus-kompassen

Var noggrann när du väljer studieort så att du får både en bra utbildning och en rolig studietid. Är Campus Nyköping rätt för dig? Gör vårt snabbtest!

En stad är ingen stad utan ett intressant kulturliv.

Det är viktigt att min utbildning är attraktiv på arbetsmarknaden.

Det är klart att studentlivet ska innehålla en hel del caffè latte och shopping också.

Sida 1/5

I samarbete med branschen

Vi vill ge dig så verklighetsnära och användbara kunskaper som möjligt. Därför sker Campus Nyköpings utbildning till musik- och eventarrangör i nära samarbete med väletablerade musik- och eventföretag. Utbildningen har också en ledningsgrupp som medverkar i utformningen av utbildningens innehåll för att säkerställa att kurser och kursmål överensstämmer med den kompetens som branschen efterfrågar. Medlemmarna i ledningsgruppen består av representanter från branschen och utbildningsväsendet samt studeranderepresentanter.

Föreläsare från verkligheten

Samtliga lärare/föreläsare har gedigen erfarenhet av såväl branschen som ämnet de undervisar i. Under din utbildning kommer du bland annat att möta:

Mats Pettersson
Projektekonomi

Lars Redin, Redin Amusement
Arrangörsskap

Joppe Pihlgren
Branschkunskap

Lisa Nilsson Sandgren
Presentationsteknik

 

Gästföreläsare 

Under din tid som studerande på Musik- och eventarrangör möter du också en mängd spännande och branschkunniga gästföreläsare från företag som till exempel:

Universal Music, Warner/Chappell, Universal Music Publishing, IFPI, Despotz Records & Publishing, 20/20 Records, Jubel, Edition Björlund, Moore To Be, Blixten & Co, FIFTI, Live Nation, BMG, Birds Will Sing For You, Stim, Sami m. fl.