Är Campus Nyköping rätt för dig?

Gör testet och få en kexchoklad som belöning.

Gör testet

Campus-kompassen

Var noggrann när du väljer studieort så att du får både en bra utbildning och en rolig studietid. Är Campus Nyköping rätt för dig? Gör vårt snabbtest!

En stad är ingen stad utan ett intressant kulturliv.

Det är viktigt att min utbildning är attraktiv på arbetsmarknaden.

Det är klart att studentlivet ska innehålla en hel del caffè latte och shopping också.

Sida 1/5

Här börjar det

Våra utbildningar ser olika ut, men många av dem har en sak gemensamt: de är framtagna och drivs i nära samarbete med arbetsmarknaden. Det betyder att de som studerar på Campus Nyköping kan vara säkra på att deras kompetens kommer att vara efterfrågad. Det betyder också att företagen kan räkna med utbildade personer som svarar upp mot deras önskemål.

Med hjälp av vårt stora nätverk av arbetgivare, högskolor och myndigheter fångar vi upp framtidens behov inom olika yrken. Resultatet är verklighetsförankrade utbildningar där  lärandet ofta leder till jobb, som i sin tur leder till tillväxt och utveckling i vår region.

Men även när målet är tydligt måste vägen dit vara spännande. Med engagerade lärare, inspirerande miljö och en välkomnande stad alldeles intill, är Campus Nyköping en levande mötesplats där var och en kan påbörja resan mot ett nytt liv.

Vår affärsidé

Campus Nyköping utvecklar och erbjuder utbildningar och projekt som ger studerande och arbetsmarknad efterfrågad kompetens.

Vår mission

  • Vi hjälper människor att växa och forma sin framtid
  • Vi bygger unika nätverk som skapar nya möjligheter
  • Vi är en tillväxtmotor i Nyköpings kommun

Våra organisatoriska värdeord

  • Värdskap
  • Kvalitet
  • Samverkan

Vår vision

Nyköping - Sveriges Campus