Är Campus Nyköping rätt för dig?

Gör testet och få en kexchoklad som belöning.

Gör testet

Campus-kompassen

Var noggrann när du väljer studieort så att du får både en bra utbildning och en rolig studietid. Är Campus Nyköping rätt för dig? Gör vårt snabbtest!

En stad är ingen stad utan ett intressant kulturliv.

Det är viktigt att min utbildning är attraktiv på arbetsmarknaden.

Det är klart att studentlivet ska innehålla en hel del caffè latte och shopping också.

Sida 1/5

Möt kursens föreläsare

Agneta Josephson Agneta Josephson

Agneta Josephson har en gedigen erfarenhet av event och projektledning på både kund- och byråsidan. Agneta började sin projektledarbana på Microsofts eventavdelning och gick många år senare vidare till Brand Engagement-byrån Minnesota Communication. Där hade hon många olika roller, men släppte aldrig riktigt projektledningen. Idag är Agneta kursansvarig för tre olika kurser på Musik- och Eventarrangörsutbildningen, håller föreläsningar och workshops om projektledning och arbetsprocesser och har precis skrivit färdigt en bok, Projektledning Helt enkelt, som kommer ut i början av november 2020.

-Att prata om hållbara event var intressant och aktuellt när vi ansökte om kursen. Med den erfarenhet vi har idag, när en pandemi har tvingat oss att göra så många saker annorlunda, är det mer än intressant, vi står på en trampolin full av möjligheter för den här branschen!

 

Lars Redin Lars Redin

Lars karriär startade på allvar på Hultsfredsfestivalen och vidare som ansvarig producent och programansvarig på Stockholm Water Festivals största scen. De senaste 20 åren har uppdragen varierat med kunder som Stockholms Stads Kulturfestival, Stockholms 750-års jubileum, Folkets Hus och Parker, Astrid Lindgren Memorial Award, Peace and Lovesfestivalens idéprogram samt en mängd egna scenproduktioner med den egna eventbyrån Amusement AB. Sedan 2006 är Lars kursansvarig för kursen Arrangörskap på Musik- och Eventarrangörsutbildningen med den egna boken Guidelines för evenemangsarrangörer som kurslitteratur. Under hela sin karriär har Lars kundnära samarbete vilat på en solid hållbarhetsgrund. Inte bara utifrån ett miljöperspektiv, vilket under åren tydligt vuxit fram som ett måste för att få behålla sin publik, utan även med ekonomisk- och social hållbarhet som ledstjärna.