Är Campus Nyköping rätt för dig?

Gör testet och få en kexchoklad som belöning.

Gör testet

Campus-kompassen

Var noggrann när du väljer studieort så att du får både en bra utbildning och en rolig studietid. Är Campus Nyköping rätt för dig? Gör vårt snabbtest!

En stad är ingen stad utan ett intressant kulturliv.

Det är viktigt att min utbildning är attraktiv på arbetsmarknaden.

Det är klart att studentlivet ska innehålla en hel del caffè latte och shopping också.

Sida 1/5

Kommunala aktivitetsansvaret (Ungdomsuppföljning)

Har du hoppat av gymnasiet, eller har du aldrig börjat på gymnasiet? Har du gått ut gymnasiet utan att få gymnasieexamen? Har du gått ut grundskolan men inte fyllt 20 år? Är du folkbokförd i Nyköpings kommun? Vill du ha hjälp att komma igång med meningsfull sysselsättning om dagarna?

Då kan du få träffa någon av våra ungdomscoacher för att prata om vad du skulle vilja göra och vilka olika alternativ som finns.
Första gången vi träffas tar vi en fika och pratar. Eftersom du är den som vet mest om vad som kan passa för just dig att göra om dagarna, så ställer vi en del frågor till dig för att få veta så mycket som möjligt. Om du inte vill komma ensam får du gärna ta med dig någon som sällskap.

Hur får jag tag på er?

Om du vill komma i kontakt med oss kan du: 

  • Fylla formuläret nedanför
  • Ringa eller sms:a telefonnumret som finns uppe till höger under rubriken kontakt.
  • Skicka e-post till adressen som finns under kontakt.

Vad gör du idag?

Ungdomscoacherna på Campus Nyköping vill ha kontakt med ungdomar som är 16-19 år och som inte är inskrivna på en gymnasieskola. Tanken är att du ska få träffa någon av ungdomscoacherna och prata om vad du gör om dagarna och om vad du skulle vilja göra. Målet är att ni tillsammans ska kunna hitta en aktivitet som passar dig.

Men just nu behöver du bara fylla i dina uppgifter här nedanför i formuläret, så hör vi av oss inom kort.

Dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Du som inte vill skicka personuppgifter via webbformuläret, kontakta oss gärna på e-post kaa@nykoping.se eller tfn 073-426 89 85.

Sysselsättning
Om annat, beskriv kortfattat vad du gör idag
Jag vill bli kontaktad via