Är Campus Nyköping rätt för dig?

Gör testet och få en kexchoklad som belöning.

Gör testet

Campus-kompassen

Var noggrann när du väljer studieort så att du får både en bra utbildning och en rolig studietid. Är Campus Nyköping rätt för dig? Gör vårt snabbtest!

En stad är ingen stad utan ett intressant kulturliv.

Det är viktigt att min utbildning är attraktiv på arbetsmarknaden.

Det är klart att studentlivet ska innehålla en hel del caffè latte och shopping också.

Sida 1/5

Återgång för platsförlagda utbildningar på Campus Nyköping i augusti

Information uppdaterad 21-05-28

Vi har tagit del av Regeringens och Folkhälsomyndighetens nya information gällande vuxenutbildningar och vi har också haft rådgivningsmöte med smittskyddsläkaren.

Det är mycket glädjande nyheter att platsförlagda utbildningar kan återgå till platsförlagd undervisning igen. Det senaste året har varit mycket tufft för alla, inte minst för många studerande som valt att gå en platsförlagd utbildning men varit tvungna att under lång tid läsa på distans. Arbete pågår nu med att ta fram en plan för en ansvarsfull återgång i augusti. Vi håller er informerade via hemsidan och via direktinformation från rektorerna om hur planen kommer att se ut för återgången i augusti.

Fortsätt att hålla avstånd, vara noga med handhygienen och stanna hemma om ni är sjuka samt vaccinera er så snart ni får möjlighet till det.

Här hittar ni mer information från Folkhälsomyndigheten:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/verksamheter/larosaten-och-annan-hogre-utbildning/

Information about corona in other languages