Är Campus Nyköping rätt för dig?

Gör testet och få en kexchoklad som belöning.

Gör testet

Campus-kompassen

Var noggrann när du väljer studieort så att du får både en bra utbildning och en rolig studietid. Är Campus Nyköping rätt för dig? Gör vårt snabbtest!

En stad är ingen stad utan ett intressant kulturliv.

Det är viktigt att min utbildning är attraktiv på arbetsmarknaden.

Det är klart att studentlivet ska innehålla en hel del caffè latte och shopping också.

Sida 1/5

Aktuellt

14 september 2021

Campus Nyköping satsar på akademiska kurser

I samverkan med lärosäten erbjuds nu ett utbud om fristående kurser på Campus Nyköping. Utbildningarna passar både företagsledningar, medarbetare och invånare som vill bredda sina akademiska kunskaper inom ledning, hållbarhet och innovation.

Ansökan är öppen 15 september till 15 oktober och kurserna startar därefter VT 2022. De ges på distans med möjlighet till studiecirklar och nätverksträffar på Campus Nyköping.

Läs mer om de fristående kurserna >

Läs pressmeddelandet här >

2 september 2021

Kurs i grundläggande vård

I höst erbjuds kurs inom grundläggande vård. Perfekt för dig som tänkt läsa vårdprogrammet senare. Start 1 november. Ansök här.

16 augusti 2021

Byggutbildning öppen för sen ansökan

Ansökan till byggutbildningen är förlängd t.o.m. 29 augusti. Utbildningen startar den 30 augusti. Läs mer och gör din ansökan här.

23 juni 2021

Ansökningsrekord på Campus Nyköping

I går landade antagningsbeskeden hos ca 500 antagna sökande till höstens starter på Yrkeshögskolan på Campus Nyköping. Drygt 1 700 sökande erbjöds reservplats. Totalt fick Yrkeshögskolan in drygt 3 600 ansökningar till sina 13 utbildningar vilket är en ökning på 16 % jämfört med förra året.

6 april 2021

Fler kompetenshöjande YH-kurser för yrkesverksamma HT 2021

Den 10 juni lämnade Myndigheten för Yrkeshögskolan besked om att Campus Nyköping får starta 2 nya korta utbildningar till hösten 2021. De nya utbildningarna erbjuder viktig kompetensutveckling för människor som ofta arbetar inom svåra och komplexa områden under känsliga delar av livscykeln.

De två nya korta utbildningarna är kursen Palliativ vård som omfattar 30 YH-poäng och Professionella samtal som omfattar 50 YH-poäng.

 

Alla YH-kurser och utbildningar hittar du här

7 juni 2021

Sommarkurs i grundläggande vård

I sommar erbjuder vi en baskurs i vård på deldistans under 5 veckor med start 5 juli. Du ansöker via vår webbansökan.

6 april 2021

4 nya korta YH-utbildningar sökta hos MYH

Yrkeshögskolan Campus Nyköping har ansökt om att få starta 4 nya kortare YH-utbildningar till hösten 2021. Besked om utbildningarna godkänns för start kommer i juni 2021.

 

Kommande korta YH-utbildningar (om beviljas):

  • Professionella samtal 50 YH-poäng
  •  Teamledare inom servicebranschen, 60 YH-poäng
  • Palliativ vård, 30 YH-poäng
  • Energieffektivisering och hållbarhet inom VVS, 30 YH-poäng
6 april 2021

Möjligheten att utfärda slutbetyg i komvux förlängs ytterligare fyra år

Pga. pandemin och ökade svårigheter att slutföra komvuxstudier på gymnasial nivå har regeringen beslutat att slutbetyg från Komvux ska kunna utfärdas till och med den 1 juli 2025.

19 mars 2021

Digitalt öppet hus 14 april

Vi sänder LIVE från Yrkeshögskolan. Träffa representanter från våra 13 YH-utbildningar och ställ dina frågor i realtid. Mer info och länkar till evenemanget hittar du här

15 mars 2021

Nyhet! Trädgårdsutbildning

Nu startar vi en ny yrkesvuxutbildning inom trädgård. En utbildning för dig som vill arbeta med växter samt designa och utveckla gröna utemiljöer. Start augusti 2021. Ansök senast 16 maj.