Är Campus Nyköping rätt för dig?

Gör testet och få en kexchoklad som belöning.

Gör testet

Campus-kompassen

Var noggrann när du väljer studieort så att du får både en bra utbildning och en rolig studietid. Är Campus Nyköping rätt för dig? Gör vårt snabbtest!

En stad är ingen stad utan ett intressant kulturliv.

Det är viktigt att min utbildning är attraktiv på arbetsmarknaden.

Det är klart att studentlivet ska innehålla en hel del caffè latte och shopping också.

Sida 1/5

Kompetenslyft för handeln

Rusta er för handelns digitala resa

Driver du ett mindre handelsföretag? Nu har du möjlighet att utveckla din och dina anställdas kompetens för att hålla ditt företag anpassningsbart och relevant i en ständigt föränderlig handelsbransch.

Kompetenslyft för handeln är ett utbildningsprojekt som drivs av Campus Nyköping Företag och Nysam i samarbete med Handelsrådet med syfte att stärka handelns kompetens att dra nytta av den digitala transformationen. 

Idag ställs nya krav på omställning av handeln, allt fler funktioner digitaliseras och en ökad andel affärer görs via internet. Kund- och konsumtionsbeteenden förändras, nya affärsmodeller växer fram och det krävs ny kunskap och digitala verktyg för att möta framtidens möjligheter.

Kort om utbildningen

Utbildningen är uppdelad i 10 moduler som genomförs under ca 2 år, allt utan kostnad. Du som deltagare bestämmer själv vilka och hur många moduler du vill delta i, samt hur många deltagare från ert företag som ska vara på utbildningen. Exempel på moduler är affärsutveckling, att förstå och anpassa sig till den nya kunden, ledarskap, logistik, service och mycket mer. 

Vill du veta mer, kontakta Christer Bang.