Är Campus Nyköping rätt för dig?

Gör testet och få en kexchoklad som belöning.

Gör testet

Campus-kompassen

Var noggrann när du väljer studieort så att du får både en bra utbildning och en rolig studietid. Är Campus Nyköping rätt för dig? Gör vårt snabbtest!

En stad är ingen stad utan ett intressant kulturliv.

Det är viktigt att min utbildning är attraktiv på arbetsmarknaden.

Det är klart att studentlivet ska innehålla en hel del caffè latte och shopping också.

Sida 1/5

Arbetsledarutbildning för dig inom bygg- och anläggningsbranschen

Ett flertal företag inom bygg- och anläggningsbranschen har i olika sammanhang uttryckt behov av en lokal arbetsledarutbildning. Det har vi på Campus Nyköping Företag tagit fasta på.

 

Arbetsledarutbildning

Vi kan erbjuda dig som är blivande eller ny arbetsledare en bred och högkvalitativ utbildning som gör dig mer kompetent och säkrare i rollen som arbetsledare. Det kommer öka förutsättningarna för att nå dina och företagets uppsatta mål.

Utbildningen genomförs i samarbete av Bygg STAR och Entreprenörskolan som säkrar hög kvalité och relevans i utbildningen.

Utbildningen är upplagd så att du kan fortsätta ditt arbete på företaget men under kontinuerliga träffar få tillgång till kvalitativ kompetensutveckling nio gånger över ett år. Det slutgiltiga kursprogrammet skapas i samråd mellan utbildningsanordnarna och representanter från lokala branschföretag för att anpassa kursinnehållet efter företagens behov.

Kursen bedrivs över en längre period om ca 7 - 10 månader med totalt 7 kurstillfällen och 9 kursdagar. Två kurstillfällen bedrivs som internat, medan de övriga är heldagar. Mellan kurstillfällena får du arbeta med instuderingsuppgifter och praktikfall från den egna verksamheten.

Ur innehållet

  • Ledarskap
  • Arbetsrätt
  • Entreprenadjuridik  
  • Ekonomistyrning
  • Byggprocessen         
  • Produktionsstyrning
  • Installationssamordning
  • Arbetsmiljö
  • Branschutveckling och omvärldsanalys


Kurslängd

9 dagar under 7 tillfällen

Förkunskaper

Deltagare ska ha erfarenhet från bygg- och eller anläggningsproduktion.

Pris 

13 500 SEK exkl moms per kursdeltagare

Priset inkluderar ej logi och mat i samband med internat för kursdeltagare. Lunch och fika i samband med kurstillfällen i övrigt är inkluderat i priset.

Kurslitteratur i form av åhörarkopior av bildspel ingår medan kurslitteratur i form av böcker, allmänna avtal och standarder kan köpas till mot självkostnad. 


Kursstart

Juni 2019

Anmälan

Maila till madeleine.svanstrom@nykoping.se eller christer.bang@celavi.se